لیست استان ها
نان مشت استان فارس

نان مشت از غذاهای محلی استان فارس به همراه طرز تهیه

سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
4,091 بازدید بدون دیدگاه

نان مشت یکی از نان‌های محلی استان فارس است که در تمامی شهرستان استان به‌خصوص شیراز طبخ می‌شود. این نان طعم شیرین دارد و معمولاً با چای به‌عنوان صبحانه و یا عصرانه میل می‌شود.

طرز تهیه نان مشت استان فارس

در ادامه باهم مراحل پخت این نان خوشمزه را مرور می‌کنیم.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

شیره خرما: دو پیمانه

آرد گندم الک شده: یک کیلوگرم

پور زنجبیل و پودر هل: به مقدار لازم

زعفران: یک قاشق چای‌خوری

جوش‌شیرین یا بیکینگ‌پودر: به مقدار لازم

مراحل تهیه نان مشت استان فارس

این نان خوشمزه در دو مرحله آماده می‌شود که به توضیح آن می‌پردازیم:

۱– مرحله اول:

ابتدا پودر هل و زنجبیل و زعفران دم‌کرده را به شیره اضافه کنید. سپس آرد گندم را کم‌کم به شیره اضافه کنید تا جایی که حس کنید مواد دیگر به‌دست نمی‌چسبد و حالت خمیری پیداکرده است.

۲– مرحله دوم:

چند ساعت مواد را در یک جا قرار دهید تا خمیر بالا بیاید. سپس یک مشت از خمیر برداشته و در روغن داغ انداخته و سرخ‌کنید. نوش جان!

نکات مهم

۱– جهت تزیین می‌توانید از پودر قند و هل استفاده نمایید.

۲درصورتی‌که شیره خرما در دسترس ندارید، می‌توانید از خرما استفاده کنید. در این صورت خرما را در آب خیس کرده و از صافی رد کنید.

۳– اگر به دارچین علاقه دارید، می‌توانید از پودر آن‌که بسیار مقوی نیز می‌باشد، در مواد اولیه استفاده نمایید و یا روی نان بپاشید.

غذاهای مرتبط

مشخصات استان
نام استان
فارس
مرکز استان
شیراز
جمعیت
5 میلیون نفر
تعداد شهرستان
36
آب و هوا
گرم و خشک
پیش شماره
071
مساحت استان
122,608 کیلومتر مربع
تبلیغات
نمایش نقشه
لیست استان ها