لیست استان ها
بادام سوخته استان فارس

بادام سوخته از شیرینی‌های محلی استان فارس به همراه طرز تهیه

شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
3,711 بازدید بدون دیدگاه

بادام سوخته یکی از شیرینی‌های استان فارس و شهر شیراز است که بسیار مقوی است. این خوراکی خوشمزه معمولاً به‌صورت میان وعده سرو می‌شود و طرفداران بسیاری دارد.

طرز تهیه بادام سوخته استان فارس

در ادامه باهم مراحل تهیه این شیرینی‌ خوشمزه را مرور می‌کنیم.

مواد لازم

شکر: ۲ کیلوگرم

بادام: یک کیلوگرم

آب: ۷۰۰ گرم

روغن: ۱۰۰ گرم

آب لیمو: ۱ استکان

مراحل تهیه بادام سوخته استان فارس

این شیرینی خوشمزه در سه مرحله آماده می‌شود که به توضیح آن می‌پردازیم:

۱- مرحل اول:

شکر و آب را مخلوط نموده و به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم. سپس بادام‌ها را شسته، داخل آب و شکر ریخته خوب مخلوط می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا دانه‌های شکر اطراف بادام‌ها را گرفته و خشک شود.

۲– مرحله دوم:

پس از سرد شدن، مایه به‌دست‌آمده را با غربال درشت الک می‌کنیم و شکرهای خارج‌شده را با حرارت ملایم آب کرده، روغن و آبلیمو را به آن اضافه می‌کنیم و بادام‌ها را در آن ریخته کاملاً مخلوط می‌کنیم.

۳– مرحله سوم:

تمام محتویات ظرف را داخل یک سینی که به خوبی چرب شده باشد ریخته، بعد از سرد شدن با پشت قاشق یا وسیله شبیه به آن روی آنها می‌کشیم تا بادام‌ها از هم جدا و دانه‌دانه شود و بعد آماده مصرف است.

نکات مهم

۱– می‌توان بجای شکر از عسل نیز استفاده نمود.

۲– می‌توان برای خوش‌طعم‌تر شدن، روی بادام‌ها کنجد هم ریخت.

۳بادام سوخته نوعی شیرینی و سوغات شیراز محسوب می‌شود که بیشتر در ایام عید آن را تهیه می‌کنند.

غذاهای مرتبط

مشخصات استان
نام استان
فارس
مرکز استان
شیراز
جمعیت
5 میلیون نفر
تعداد شهرستان
36
آب و هوا
گرم و خشک
پیش شماره
071
مساحت استان
122,608 کیلومتر مربع
تبلیغات
نمایش نقشه
لیست استان ها