لیست استان ها
دوپیازه میگو هرمزگان

دوپیازه میگو از غذاهای محلی استان هرمزگان به همراه طرز تهیه

یکشنبه ۱ فروردین ۱۴۰۰
3,834 بازدید بدون دیدگاه

دوپیازه میگو یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است که تقریباً در تمامی نقاط این استان طبخ می‌شود. این غذا طبع بسیار تندی دارد و مناسب علاقه‌مندان به غذاهای تند و آتشین است.

طرز تهیه دوپیازه میگو استان هرمزگان

در ادامه باهم مراحل پخت این غذای خوشمزه را مرور می‌کنیم.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

میگو پاک‌شده: نیم کیلوگرم

رب گوجه‌فرنگی: سه قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: چهار عدد

سیر خردشده: سه حبه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

فلفل قرمز تند: به مقدار زیاد

مراحل پخت دوپیازه میگو استان هرمزگان

این غذای خوشمزه در سه مرحله آماده می‌شود که به توضیح آن می‌پردازیم:

۱- مرحله اول:

ابتدا پیازها را خلالی خرد می‌کنیم. سپس در تابه روغن ریخته و پس از داغ شدن روغن پیاز و سیر را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا زمانی که خوب طلایی‌رنگ شود.

۲– مرحله دوم:

بهتر است میگو را پس از تمیز کردن و شستن به مدت یک ساعت در پیاز قرار دهید و کمی آب‌لیمو نیز به آن اضافه کنید تا بوی بد آن از بین برود. سپس میگو را به سیر و پیاز اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم. سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا آب پیاز کم شود. سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

۳– مرحله سوم:

در مرحله آخر رب گوجه‌فرنگی و مقدار کمی آب به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس می‌گذاریم تا به مدت چند دقیقه روی شعله کم حرارت ببیند تا خوب جا بیفتد سپس سرو می‌کنیم. نوش جان!

نکات مهم

۱– دوپیازه میگوی جنوب به تند بودن معروف است، پس اگر شما هم جز کسانی هستید که تندی غذا اذیتتان نمی‌کند از فلفل قرمز زیادی استفاده کنید.

۲– هنگام تهیه دوپیازه میگو، میگو نباید خیلی بپزد چرا که میگو برخلاف بافت نرمی که دارد وقتی آب‌پز می‌شود خیلی سفت می‌شود.

۳می‌توانید دوپیازه میگو را در کنار ترشی انبه تند جنوبی میل کنید.

غذاهای مرتبط

مشخصات استان
نام استان
هرمزگان
مرکز استان
بندرعباس
جمعیت
2 میلیون نفر
تعداد شهرستان
13
آب و هوا
گرم و مرطوب
پیش شماره
076
مساحت استان
70,697 کیلومتر مربع
تبلیغات
نمایش نقشه
لیست استان ها