کوفته ماهی مومغ (ساردین) یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است که تقریباً در تمامی نقاط این استان طبخ میشود. این کوفته خوشمزه با ماهی پخته میشود و مناسب علاقهمندان به غذاهای دریایی است.
فهرست مطالب
در ادامه باهم مراحل پخت این غذای خوشمزه را مرور میکنیم.
ماهی ساردین: ۵۰۰ گرم
سبزی شامل گشنیز و شوید: ۱۵۰ گرم
تخممرغ: ۵ عدد
سیبزمینی آبپز: سه عدد
فلفل سبز: دو عدد
پیاز: یک عدد
روغن سرخکردنی: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
این غذای خوشمزه در سه مرحله آماده میشود که به توضیح آن میپردازیم:
۱- مرحله اول:
ابتدا سر و پولک ماهی ساردین را جدا کرده و شکم آن را خالی کنید. سپس آن را در آبنمک و زردچوبه بجوشانید. بعد از جوشیدن پوست و استخوان آن را جدا کنید. ماهی پختهشده را کاملاً له کرده و آب آن را بگیرید.
۲– مرحله دوم:
مقداری فلفل، ادویه و سبزی (گشنیز و شوید) نمک، تخم مرغ، سیب زمینی آب پز و فلفل سبز به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید از پیاز خردشده کمتر استفاده کنید زیرا پیاز باعث میشود هنگام سرخ شدن مواد از هم بپاشند.
۳– مرحله سوم:
بعد از مخلوط کردن کامل مواد، آن را بهصورت دایرههای کوچک در روغن داغ پهن کرده تا سرخ شوند. نوش جان!
۱– ممکن است بعد از دیدن ظاهر کوفته مومغ فکر کنید که این غذای خوشمزه بیشتر از کوفته، به کوکو یا کتلت شباهت دارد.
۲– این غذای لذیذ را میتوان با کمی رب انار سرو کرد.