لیست استان ها
دمی بلغور جو تهران

دمی بلغور جو از غذاهای محلی استان تهران به همراه طرز تهیه

دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۹
3,354 بازدید بدون دیدگاه

دمی بلغور جو یکی از غذاهای محلی استان تهران است که بیشتر در منطقه لواسان طبخ می‌شود. این غذا به دلیل بلغور جو بسیار مقوی است و به دلیل داشتن چربی کم و کالری زیاد، به‌عنوان گزینه ایده آل برای کاهش وزن شناخته می‌شود.

طرز تهیه دمی بلغور جو تهران

در ادامه باهم مراحل تهیه این غذای خوشمزه را مرور می‌کنیم:

مواد لازم (برای ۴ نفر)

جو دوسر: ۱۵۰ گرم

عدس: ۵۰ گرم

لوبیای چیلی: ۴۰ گرم

لوبیای قرمز: ۴۰ گرم

نخودفرنگی: ۴۰ گرم

برنج: ۸۰ گرم

در کل اسفناج، جعفری، تره‌فرنگی و گشنیز: ۲۵۰ گرم

نعناع: نصف قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ قاشق غذاخوری

آب: ۱ لیتر

نمک، فلفل قرمز، دارچین و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل تهیه دمی بلغور جو

این غذای خوشمزه در دو مرحله آماده می‌شود که در ادامه به‌مرور مراحل پخت می‌پردازیم:

۱– مرحله اول:

برای تهیه دمی بلغور جو، بلغور و حبوبات را به‌جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آنگاه در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید. آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خردکرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.

۲– مرحله دوم:

سپس ادویه، پیازداغ و نعناع داغ را اضافه کنید و هنگامی‌که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس‌خورده را بریزید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود. حالا صبر کنید تا برنج کاملاً مغزپخت شود. آنگاه دمی را در ظرف بکشید و نوش جان کنید.

نکاتی مهم برای پخت دمی بلغور جو

۱– خوردن ماست چکیده با این غذا توصیه می‌شود که هم می‌توانید برای تزئین استفاده کنید و هم همراه غذا نوش جان‌کنید.

۲یک فنجان جو دوسر پخته‌شده دارای ۲ کالری و ۲ گرم چربی است و همانطور که در بالا اشاره شد، به‌عنوان گزینه ایده آل برای کاهش وزن شناخته می‌شود.

غذاهای مرتبط

مشخصات استان
نام استان
تهران
مرکز استان
تهران
جمعیت
13 میلیون نفر
تعداد شهرستان
16
آب و هوا
گرم و خشک
پیش شماره
021
مساحت استان
18,814 کیلومتر مربع
تبلیغات
نمایش نقشه
لیست استان ها