لیست استان ها
کباب زردک اصفهانی

کباب زردک از غذاهای محلی استان اصفهان به همراه طرز تهیه

سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹
3,716 بازدید بدون دیدگاه

کباب زردک یکی از غذاهای محلی اصفهان است و طرفداران زیادی دارد. این غذا نوعی شامی محسوب می‌شود و به دلیل استفاده از مواد مختلف، بسیار مقوی و پرانرژی می‌باشد.

طرز تهیه کباب زردک اصفهان

در ادامه باهم به طرز تهیه این غذای خوشمزه می‌پردازیم:

مواد لازم برای چهار نفر

زردک (نوعی هویج) رنده ریز شده: ۴ عدد متوسط

گوشت چرخ شده گوسفند: ۲۵۰ گرم

پیاز کوچک: ۱ عدد به‌صورت رنده ریز شده

آرد نخودچی: به مقدار لازم

شکر: یک‌چهارم لیوان

آب: یک‌چهارم لیوان

زعفران: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک: مقدار کم

مراحل تهیه کباب زردک اصفهانی

این غذای خوشمزه در چهار مرحله تهیه می‌شود که در ادامه به توضیح آن می‌پردازیم:

۱- مرحله اول:

داخل کاسه‌ای گوشت چرخ‌کرده را به همراه زردک، نمک و زردچوبه باهم مخلوط‌کنید و خوب ورز دهید.

سپس آرد نخودچی را کم‌کم به مخلوط گوشت اضافه کنید تا مایه کباب سفت نشود.

۲- مرحله دوم:

از مواد مخلوط شده به‌اندازه یک گردو بردارید و با دست فرم دهید (اگر مایه کباب قوام کافی را به‌دست نیاورد می‌توانید یک عدد تخم‌مرغ به آن اضافه کنید).

سپس تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود و کباب‌های فرم داده‌شده را داخل تابه سرخ‌کنید.

۳- مرحله سوم:

در مرحله بعد شکر و آب را باهم مخلوط‌کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. بعد از کمی جوشیدن شهد، زعفران را با آن مخلوط‌کنید (اگر مایل بودید کباب مزه ملسی داشته باشد می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری سرکه به شهد آن اضافه کنید).

۴- مرحله چهارم:

کباب‌های سرخ‌شده را کف تابه‌ای بچینید و شهد را روی کباب‌ها بریزید و به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا شهد به خورد کباب‌ها برود.

کباب‌های آماده‌شده و نرم را داخل ظرفتان بچینید و در کنار سبزیجات میل کنید.

نکات مهم

۱– کباب زردک درواقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی می‌باشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می‌شود. برای مزه ملس این غذا از سرکه به همراه شیره یا شکر استفاده می‌شود.

۲– درصورتی‌که مایل هستید کباب مزه‌ای ملس داشته باشد، می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری سرکه را با ۲ قاشق غذاخوری شیره خرما مخلوط کرده و به‌عنوان شهد به‌کار ببرید.

۳– درصورتی‌که مایه کباب قوام پیدا نکرد می‌توانید یک تخم‌مرغ به مایه کباب اضافه کنید.

۴– درصورتی‌که بخواهید اندازه کباب‌ها به شکل قدیم آن باشد بایستی کباب‌ها را به‌اندازه بامیه درآورده و سپس سرخ‌کنید.

غذاهای مرتبط

مشخصات استان
نام استان
اصفهان
مرکز استان
اصفهان
جمعیت
5 میلیون نفر
تعداد شهرستان
26
آب و هوا
گرم و خشک
پیش شماره
031
مساحت استان
107,018 کیلومتر مربع
تبلیغات
نمایش نقشه
لیست استان ها