لیست استان ها
شیرینی پیشمه استان گلستان

شیرینی پیشمه از سوغات استان گلستان به همراه طرز تهیه

پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۰
3,305 بازدید بدون دیدگاه

شیرینی پیشمه که به آن بیشمه نیز می‌گویند، یکی از سوغات خوشمزه استان گلستان است که تقریباً در تمامی نقاط این استان طبخ می‌شود.

طرز تهیه شیرینی پیشمه استان گلستان

در ادامه باهم به طرز تهیه این شیرینی خوشمزه می‌پردازیم:

مواد لازم

آرد: به مقدار لازم

شیر: ۲ لیوان

تخم‌مرغ: ۲ عدد

بیکینگ‌پودر: ۳ قاشق چای‌خوری

روغن جامد: ۲ قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

شکر: ۲ لیوان

گلاب: نصف قاشق غذاخوری

مراحل تهیه شیرینی پیشمه استان گلستان

این شیرینی خوشمزه در پنج مرحله تهیه می‌شود که در ادامه به توضیح آن می‌پردازیم:

۱- مرحله اول:

ابتدا در یک ظرف تخم‌مرغ‌ها را می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم.

۲– مرحله دوم:

شیر و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس روغن، بیکینگ‌پودر و آرد را هم کم‌کم به بقیه مواد اضافه می‌کنیم، البته حتماً آرد را الک می‌کنیم تا گلوله گلوله نشود.

۳– مرحله سوم:

همه مواد را با دست خوب ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید و به دست نچسبد. روی خمیر را با یک کیسه نایلون و یا دستمال پارچه‌ای می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت کنار می‌گذاریم تا خمیر به عمل بیاید.

۴– مرحله چهارم:

قسمت‌های کوچکی از خمیر را برمی‌داریم و به آن هر فرمی خواستیم می‌دهیم و در روغن داغ می‌اندازیم. خمیرها باید در روغن شناور باشند.

۵– مرحله پنجم:

زیر شعله را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خمیر با حرارت ملایم پخته شود و طلایی‌رنگ شود.

نکات مهم

۱– طرز تهیه این شیرینی خیلی ساده و راحت است و در ظاهر شبیه بامیه می‌باشد و خیلی سریع آماده می‌شود.

۲– در این شیرینی خوشمزه از تخم‌مرغ، شیر و گلاب استفاده‌شده است. تخم‌مرغ سرشار از ویتامین دی است. شیر دارای کلسیم می‌باشد و گلاب هم علاوه بر اینکه این شیرینی را خیلی خوش عطر و خوش‌طعم می‌کند، خاصیت ضد باکتری، ضدالتهاب، ضد درد، ضد برونشیت و ضد تشنج دارد.

موقعیت مکانی
نام استان
گلستان
مرکز استان
گرگان
جمعیت
1.9 میلیون نفر
تعداد شهرستان
14
آب و هوا
معتدل و مرطوب
پیش شماره
017
مساحت استان
20,367 کیلومتر مربع
تبلیغات
نمایش نقشه
لیست استان ها