لیست استان ها
شیرینی مالوکی هرمزگان

شیرینی مالوکی از سوغات استان هرمزگان به همراه طرز تهیه

یکشنبه ۱ فروردین ۱۴۰۰
4,400 بازدید بدون دیدگاه

شیرینی مالوکی یکی سوغات استان هرمزگان است که تقریباً در تمامی نقاط این استان پخته می‌شود. این نان بسیار خوشمزه است و به دلیل شیرین بودن، معمولاً با چای مصرف می‌شود.

طرز تهیه شیرینی مالوکی استان هرمزگان

در ادامه باهم به طرز تهیه این شیرینی خوشمزه می‌پردازیم:

مواد لازم

آرد گندم: دو پیمانه

ماست چکیده شیرین و پرچرب: دو قاشق غذاخوری

کره یا روغن جامد: یک و نیم قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

به کینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر هل: یک قاشق چای‌خوری

پودر قند: یک پیمانه برای مغز شیرینی

پودر پسته یا پودر گردو: مقداری برای مغز شیرینی

روغن مایع برای سرخ کردن: به مقدار لازم

مراحل تهیه شیرینی مالوکی استان هرمزگان

این شیرینی خوشمزه در سه مرحله تهیه می‌شود که در ادامه به توضیح آن می‌پردازیم:

۱- مرحله اول:

کره یا روغن جامد را با ماست مخلوط می‌کنیم. مقداری به کینگ پودر، پودر هل، نمک را اضافه کرده و سپس آرد را به‌تدریج اضافه می‌کنیم و کاملاً مخلوط می‌کنیم تا خمیر کاملاً یکدست شود و بعد از آن مابقی آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم تا خمیر جمع شود. سپس به مدت نیم ساعت خمیر را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند.

۲– مرحله دوم:

سپس پودر قند و هل و گردو را باهم مخلوط می‌کنیم. از مواد خمیر به‌اندازه یک فندق برمی‌داریم و داخل دستمان باز می‌کنیم و از مواد گردو و پودر قند و هلی که مخلوط کردیم، وسط خمیر قرار می‌دهیم و سپس خمیر را به شکل گرد جمع می‌کنیم و در روغن داغ فراوان سرخ می‌کنیم.

۳– مرحله سوم:

درنهایت نیز می‌توان روی شیرینی را مقداری پودر قند و پودر پسته تزئین نمود. نوش جان!

نکات مهم

۱– بهتر است ماست چکیده حتماً شیرین و پرچرب باشد.

۲– بهتر است روغن سرخ‌کردنی کاملاً داغ شده باشد و بعد شیرینی‌ها را در آن سرخ کرد.

۳– این شیرینی خوشمزه را می‌توان با چای به‌عنوان عصرانه میل کرد.

سوغات و صنایع دستی مرتبط

موقعیت مکانی
نام استان
هرمزگان
مرکز استان
بندرعباس
جمعیت
2 میلیون نفر
تعداد شهرستان
13
آب و هوا
گرم و مرطوب
پیش شماره
076
مساحت استان
70,697 کیلومتر مربع
تبلیغات
نمایش نقشه
لیست استان ها