لیست استان ها
آش یوان استان البرز

آش یوان از غذاهای محلی استان البرز به همراه طرز تهیه

شنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۹
3,710 بازدید بدون دیدگاه

آش یوان یکی از غذاهای خوشمزه و محلی استان البرز است که تقریباً در تمامی نقاط این استان طبخ می‌شود. این آش به دلیل داشتن مواد مغذی، بسیار موردتوجه خانواده‌ها می‌باشد.

طرز تهیه آش یوان استان البرز

در ادامه باهم مراحل پخت این آش خوشمزه را مرور می‌کنیم.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

پیاز داغ: ۱ عدد متوسط

برنج: نصف پیمانه

عدس: ۱ پیمانه

سبزی آش: نیم کیلو

شلغم: چند عدد

گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفندی و گوساله: نیم کیلو

پیاز رنده شده: ۲۵۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل تهیه آش یوان استان البرز

این آش خوشمزه در سه مرحله آماده می‌شود که به توضیح آن می‌پردازیم:

۱– مرحله اول:

در ابتدا برنج و عدس را با یک لیتر آب می‌پزیم. سپس سبزی خرد شده و پیاز داغ و شلغم را به آن اضافه می‌کنیم.

۲– مرحله دوم:

گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز رنده شده و مقداری نمک خوب ورز می‌دهیم و صورت گلوله‌ای کوچک به آش در حال جوشیدن اضافه می‌کنیم.

۳– مرحله سوم:

بعد از پختن گوشت‌ها آش حاضر است و می‌توانید آن را میل کنید. نوش جان!

نکات مهم برای پخت آش یوان

۱– این آش به دلیل داشتن شلغم، در فصول سرد سال بسیار مناسب است.

۲– عدس که در تهیه این آش استفاده می‌شود، بسیار مقوی است و منبع غنی از پروتئین گیاهی، پتاسیم، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی به شمار می‌رود.

۳– روی این آش را می‌توانید به دلخواه خود با پیازداغ، کشک و … تزیین نمایید.

غذاهای مرتبط

مشخصات استان
نام استان
البرز
مرکز استان
کرج
جمعیت
2.7 میلیون نفر
تعداد شهرستان
6
آب و هوا
معتدل
پیش شماره
026
مساحت استان
۵٬۸۳۳ کیلومتر مربع
تبلیغات
نمایش نقشه
لیست استان ها